TÜRKİYE’NİN KAHRAMANLARI İLE MARVEL’İN KAHRAMANLARI BULUŞTU!!!

05.05.2012 12:02
TÜRKİYE’NİN KAHRAMANLARI İLE MARVEL’İN KAHRAMANLARI BULUŞTU!!!

Disney Türkiye, AKUT kahramanlarını merakla beklenen Yenilmezler filminin özel gösterimiyle onurlandırdı. Iron Man’in kostüm karekteri de gösterime konuk olarak katılıp gönüllüleri selamladı.

Marvel süperkahramanı Iron Man, Marvel’in gişe rekorları kıran yeni filmi Yenilmezler’in Disney Türkiye tarafından organize edilen özel ‘Marvel Kahramanlarla’ gösteriminde AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ve 150’ye yakın gönüllüyle buluştu. Capitol Spectrum sinemalarındaki özel gecede gönüllüler filmi 4 Mayıs’ta Türkiye’de gösterime girmesi öncesinde izleme fırsatı buldular.

Geceye katılım gösteren tüm AKUT gönlüleri adına konuşan Vakıf Başkanı Nasuh Mahruki: “Bir Marvel hayranı olarak söylebilirim ki aksiyon ve olağanüstü özel efektlerle dolu, muhteşem bir filme hazır olun. AKUT gönlüleri adına The Walt Disney Company’e bize bu özel günü yaşattığı için çok teşekkür ederim.” dedi.

Marvel’i 2009 yılında  satın alan The Walt Disney Company Türkiye,  Yunanistan & Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan ise gösterim ile ilgili olarak: “Marvel Kahramanlarla projesi AKUT gibi örgütlerin her gün yaptıkları inanılmaz çalışmalara olan takdirimizi göstermemiz için güzel bir fırsat oldu.  Yenilmezler’de süper kahramanlar insanları dünyayı tehdit eden büyük bir kötülükten koruyor. Her bir AKUT gönüllüsü de hayat kurtarmak adına canla başla çalışarak insanlık için çok önemli işlere imza atıyorlar ki bu da onları Türk halkı için birer Yenilmez, birer süper kahraman haline getiriyor. Onlara olan beğenimizin ifadesi olarak bu gösterime ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz  ve Iron Man 3 gibi yeni dönem Marvel filmlerinde Türk ulusunun farklı alanlarda topluma hizmet eden kahramanlarıyla projemizi devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Amerika ile ayı anda Türkiye’de de 4 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak olan Yenilmezler’de beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor ve takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor. Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ve Black Widow’dan oluşan Yenilmezler ekibi Dünya’yı felâketin eşiğinden kurtarmaya çalışıyor.

Heyecanla beklenen ilk Yenilmezlerfiliminde Marvel’in en sevilen süperkahramanları gelmiş geçmiş en büyük süperkahraman filminde bir araya geliyor. John Whedon’ın yönettiği filmde başrolleri Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston’un paylaşıyor ve  bu ekibe Stelan Skarsgard’la Samuel L. Jackson eşlik ediyor.   Joss Whedon’un Zak Penn ile birlikte yazdığı hikayeden senaryolaştırdığı Yenilmezler, ilki 1963 yılında yayınlanan ve o günden beri çizgi roman dünyasında çığır açan “The Avengers”tan uyarlandı.