‘DABBE: BİR CİN VAKASI’NIN FRAGMANI DÜNYA KORKU SİTELERİNİ SALLADI

17.07.2012 11:39
‘DABBE: BİR CİN VAKASI’NIN  FRAGMANI DÜNYA KORKU SİTELERİNİ SALLADI

‘DABBE: BİR CİN VAKASI’ 3 AĞUSTOS’TA SİNEMALARDA

‘Dabbe: Bir Cin Vakası’ filminin fragmanı uluslararası alanda ilgiyle karşılandı. 3 Ağustos’ta, 200 kopya ile vizyona girecek filmin fragmanı Amerika, Kanada, Japonya, İngiltere, Almanya, Macaristan gibi ülkelerde en çok paylaşılan yabancı film fragmanı olarak sadece Türkiye’de değil, dünyada da olay oldu.

Hasan Karacadağ’ın senaryosunu yazıp, yönettiği Dabbe: Bir Cin Vakası filmi 3 Ağustos’ta UIP’nin dağıtımıyla Türkiye ile birlikte Avrupa ve Uzakdoğu sinemalarında da vizyona girecek.

Fragmanı izleyenler uzun süre etkisinden kurtulamadıklarını yorumlarıyla belirtirken, Hollywood’daki en önemli korku filmi haber sitesi Twitchfilm.com'un sahibi Todd Brown fragmanın ve cin konusunun filmde kullanılış biçiminin etkileyici olduğunu yazınca bir anda dünya çapında korku filmi severlerin dikkatini çekti. Uluslararası alanda sosyal paylaşım sitelerinde filmin fragmanı hızla paylaşıldı.

Kanada'da yayın yapan horror-movies.ca sitesi ise filmin fragmanını dahice ve korkutucu bulduğunu yazdı.

Amerika'da en çok tıklanan bloody-disgusting.com sitesi de fragmana ve filmin konusuna yer verdi. 

Hellhorror.com sitesi filmin fragmanının şimdiye kadar gördüğü en korkutucu fragmanlardan biri olduğunu yazdı.

İngiliz horrorcultfilms.co.uk web sitesi fragmanı ürpertici ve çok başarılı bulduğunu filmin en az birinci Dabbe kadar başarılı olacağını yazdı.