Şener Şen Tekrar Beyazperdede

21.06.2007 11:42
Şener Şen Tekrar Beyazperdede

“Eşkıya”, “Gönül Yarası”, “Herşey Çok Güzel Olacak” ve “İnşaat” filmlerin yapımcısı Filmacass ile “Hababam Sınıfı Askerde”, “Hababam Sınıfı 3,5”, “Maskeli Beşler Irak” ve “Sınav” filmlerinin yapımcısı Fida Film, dev bir işbirliği ile 2007 sinema sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor....
Başrollerinde Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan\'ın yeralacağı Kabadayı filminin senaristi “Gönül Yarası”, “Eşkıya”, “Gölge Oyunu”, “Muhsin Bey”, “Fahriye Abla”, “Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni” gibi Türk Sinemasının unutulmaz eserlerini hayata geçiren Yavuz Turgul. Yönetmen koltuğunda ise “İnşaat” ve “Herşey Çok Güzel Olacak” filmlerinin yönetmeni Ömer Vargı olacak.

Filmin müziklerini hazırlayan Benjamin Walken – Beladi “Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi”, “The Island (Ada)”, “The Recruit (Çaylak)” gibi ünlü filmlerin müziklerinde imzası olan bir besteci / müzisyen.

Afiş ve görsel tasarım kampanyasının ardındaki isim ise “Kill Bill”, “Kingdom of Heaven”, “Cold Mountain” gibi Hollywood prodüksiyonlarının tasarımlarını yapan ödüllü tasarımcı Emrah Yücel.

Yaklaşık 30 farklı mekanın kullanılacağı filmin çekimleri 20 Haziran 2007 Çarşamba günü başlayacak ve 7 hafta sürecek. Filmin konaklama sponsoru olan SÜRMELİ OTEL, çekim süresi boyunca gerek oyunculara gerekse teknik ekibe ev sahipliği yapacak…

KABADAYI FİLMA-CASS ve FİDA FİLM ortaklığıyla Aralık 2007’de yurtiçinde ve yurtdışında yaklaşık 400 kopya ile sinema izleyicileriyle buluşacak.