‘Meleğin Sırları’ İddialı Geliyor

24.01.2008 11:28
‘Meleğin Sırları’ İddialı Geliyor
İngilizce öğrenmek amacıyla ABD\'ye gelen \'Ebru\' adlı Türk kızının başından geçenleri konu alan “Meleğin Sırları” (Broken Angel) adlı filmde Nehir Erdoğan\'a, Nilüfer Açıkalın ve Ayşe Nil Şamlıoğlu eşlik ediyor.

Çekimleri Hollywood’da gerçekleştirilen ilk Türk-Amerikan filmi olma özelliği taşıyan “Meleğin Sırları”nda (Broken Angel) sadece Türk oyuncular değil, Amerikan ve Türk seyircisinin yakından tanıdığı Amerikalı oyuncular da yer alıyor. Digitürk’te yayınlanan \'The Shield\' dizisiyle tanınan Jay Karnes, \'Starship Troopers\' ve ‘Stigmata’ filmiyle zirveye çıkan ve ‘Days of Our Lives’, ‘Melrose Place’ gibi dizilerle ülkemizde de tanınan ve People dergisi tarafından “Dünyanın En Güzel 50 Kişisi” listesine seçilen Patrick Muldoon ve ‘Asteroid’ filminin ana karakterlerinden Zachary Charles filmde önemli rollerde yer alan Amerikalı oyuncular arasında.

“Meleğin Sırları”nda, annesi tarafından ABD’ye gönderilen ancak oradaki hayat şartlarının filmlerde sunulduğu gibi toz pembe olmadığını anlayan masum bir genç kız olan Ebru\'nun aşk hayatında yaşadığı hayal kırıklıkları ve başına gelen kötü olaylar sonrasında düştüğü durumu ve onu bu kötülüklerden korumaya çalışan Rusty isimli işitme engelli bir sanatçı konu ediliyor.

“Meleğin Sırları” (Broken Angel) filminin yapımcıları Leslie Büyüktürkoğlu ve Kevin Corchiani, bunun Türkiye\'nin gerçek yüzünü anlatmayı amaçlayan bir film serisinin ilki olduğunu belirttiler. “Meleğin Sırları”nın (Broken Angel) Mart ayında Türkiye’de gösterime girmesi bekleniyor. Filmin yapımcıları, filmden ve filmin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan’ın performansından çok etkilendiklerini ve yurt dışındaki festivallerde ‘en iyi film’ ve ‘en iyi kadın oyuncu’ dallarında ödül kazanacaklarından çok ümitli olduklarını belirttiler.