Bağımsız Star Wars Filmleri Geliyor

13.03.2013 13:52
Bağımsız Star Wars Filmleri Geliyor

LuscaFilm’in Disney tarafından satın alınmasıyla birlikte, Yıldız Savaşları evreninde hareketli günler başladı. ilk olarak Disney tarafından serinin devam niteliğinde olan yeni bir üçlemenin geleceği açıklandıktan sonra, dünyasında bu üçlemenin haricinde bağımsız Star Wars filmlerinin de çekileceği konuşulmaya başlandı.

 

 

Bu konuyla ilgili olarak bu güne kadar herhangi bir açıklama yapılmasada, geçtiğimiz günlerde Disney’in CEO’su Bob Iger tarafından bir açıklama yapıldı. Bob Iger’ın açıklamasına göre, Star Wars evreniyle ilgili olarak bağımsız filmlerin çekileceği ve yapılan bu yatırımdan daha çok kazanmayı hedeflediklerini açıkladı.

 

Yapılan bu açıklamayla birlikte Star Wars hayranları, bir sürü film çekilerek, kaliteden ödün verilecek miydi?  Çekilecek bağımsız filmler nasıl olacak? gibi soruları şimdiden internet ortamında konuşulmaya başlandı. Ancak sinema dünyasında konuşulanlara göre, bağımsız filmler karakter odaklı olacak ve Yıldız Savaşları evrenindeki bir karakterin hayatını anlatacak. Buna göre Yıldız Savaşları’nda hangi karakterin hayatını anlatılmasını isterdiniz?