MTV Film Ödülleri Sahiplerini Buldu

15.04.2013 12:27
MTV Film Ödülleri Sahiplerini Buldu

Müzik dünyasının ünlü kanalı MTV’nin düzenlediği film ödülleri sahiplerini buldu. Bu ödüller arasındaki en önemli ödül olan Yılın En İyi Filmi ödülünü The Avengers, Türkiye’deki ismiyle Yenilmezler aldı.

 

 

Ödül törenin ikinci büyük ödülleri alan En İyi Erkek ve En İyi Kadın oyuncu ödüllerini Umut Işığım filminin oyuncuları Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence aldı.  Bununla birlikte aynı filmdeki öpüşme sahnesiyle birlikte En İyi Öpücük ödülünü de aldılar.

 

İzleyicilerin oyları ile kazananların belirlendiği gecede, En İyi Dövüş ödülünü de kazanan Yenilmezler filmi oldu. Ünlü oyuncu Tom Hiddleston da En İyi Kötü Adam ödülü aldı.

 

Rebel Wilson'ın Pitch Perfect filmindeki rolüyle En Başarılı Performans ödülüne layık görüldüğü gecede Hobbit: Beklenmedik Yolculuk filminde Bilbo Baggins'i canlandıran Martin Freeman'a En İyi Kahraman ödülü verildi.

 

Alacakaranlık serisinin Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti adlı ikinci filminde canlandırdığı kurt adam, Taylor Lautner'a En İyi Üstsüz Performans ödülü getirdi.

 

Django Unchained filmindeki performansı, Jamie Foxx'a MTV Nesli Ödülü’nü getirdi.

 

Komedi Dahisi ödülüne layık görülen Will Ferrell, sahneye dolarlarla kaplanmış takım elbise ile çıktı.

 

Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Brad Pitt, Chris Rock, Adam Sandler, Seth Rogen, Zac Efron, Snoop Dogg/Lion ve Kim Kardashian'ın ödül verdiği gecede Macklemore&Ryan Lewis ve Selena Gomez de şarkı söyledi.