Hızlı ve Öfkeli 6 Sinemaskop'ta!

23.05.2013 14:09
Hızlı ve Öfkeli 6 Sinemaskop'ta!

Sinema dünyasının en uzun soluklu serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious), 4. kez Justin Lin'in elinden çıkan 6. filminin kamera arkası ile bu hafta Sinemaskop'ta!

 

 

Paul Walker, Dwayne Johnson ve Vin Diesel gibi çekirdek kadrosunun yanına aksiyon sinemasının sağlam aktörlerini de katan serinin kamera arkası da film kadar aksiyon dolu. Oyuncular ve yönetmen tanklar ile çektikleri sahnenin ne kadar zor olduğunu anlatıyorlar.

 

Sinemada araba yarışları dediğimizde ilk akla gelen film Hızlı ve Öfkeli. Ama en az onun kadar iddialı olan filmlerde var. Gazın asla kesilmediği, tekerleklern asfaltlarda iz bıraktığı hız filmlerinin adrenalin dolu soundtrackleri yine bu hafta Sinemaskop'ta yükselecek.

 

Sinemaskop  ayrıca bu hafta yönetmenliği ve senaryosunu ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu'nun üstlendiği, başrollerini Hüseyin Avni Danyal, Tuvana Türkay, Tolga Güleç, Soydan Soydaş, Sanem İşler'in paylaştığı Eksik Sayfalar filminin İzmir Galası'nda. Galadan görüntüler ve çok özel röportajlar sizleri bekliyor.

 

Ve dahası...Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, sinema dünyasından son haberler, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri, hediye sinema bileti ve dvdler… Hepsi ve daha fazlası bu hafta Sinemaskop’ta!

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 24 Mayıs Cuma günü 23:00’da Kanal 35 Ekranlarında...