Kennedy'i Magneto mu Öldürdü?

27.11.2013 11:12

Yakın bir zamanda vizyona girecek olan X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin tanıtımı için Marvel, Eski Amerikan Başbakanı John F. Kennedy'nin üzerinden bir kampanya başlattı.

 

The Bent Bullet (Eğri Mermi) isimli bir kampanya başlatan Marvel, takipçilerine önemli bir soru soruyor. Başkan Keneedy'i Magneto mu öldürdü ?

 

Tamamen bu soru üzerine kurulu sitede bu konuyla ilgili bir makaleye yer verilirken, yukarıda izlediğiniz video ile birlikte konuya özet geçiliyor. Anlatılan hikayede JFK'ya ilk saldırıyı baş şüpelilerden Lee Harvey Oswald'ın saldırdığı  ancak ölümcül hamleyi ikinci merminin neden olduğu herkes tarafından biliniyor. Bu mermininde eğilmiş olası sadece bir kişi hedef gösteriyor.

 

Suikastten hemen önce JFK'nın arabasının yanında durduğu fark edilen Magneto vatana ihanet ve cinayet suçundan mahkemeye atılıyor. Bununla birlikte hikayede Sebastian Shaw'un ölümünden sonra Magneto'nun Mutan Birliğini kurması ve terörist organizasyonunda olarak göstermesine yer veriliyor. Detaylar için The Bent Bullet sitesini inceleyebilirsiniz.