Vizyondaki Filmler'de Bu Hafta (15 Temmuz 2016)

15.07.2016 14:43

15-21 Temmuz 2016 haftasında 7 film izleyicilerle buluştu.

Buz Devri serisinin 5. filmi olan Buz Devri: Büyük Çarpışma'da Scrat, Sid, Diego ve Manny'nin dünya tarihiyle paralel giden eğlenceli maceraları devam ediyor.

Kristen Stewart ve Nicholas Hoult'un başrolünde oynadığı Aşk Uğruna (Equals) filminde, duyguların silindiği gelecekteki bir dünyada yaşanan gizli bir aşk hikayesi anlatılıyor.

Haftanın bilimkurgu filmi olan Simülasyon (The Call Up), gerçeğe dönüşen bir sanal gerçeklik oyununa katılan bir grup insanın ölüm kalım mücadelesini izleyicilere aktaracak.

Bollywood'un en büyük yıldızlarından Salman Khan ve Anushka Sharma'nın başrolü paylaştığı Sultan, Olimpiyat şampiyonluğu için mücadele eden bir güreşçinin yaşadıkları etrafında gelişiyor.

Uyuşturucu işine bulaştıktan sonra başlarına tehlikeli işler saran bir soygun çetesinin yaşadıklarını anlatan Fransız yapımı Soygun da haftanın gösterime giren filmleri arasında.

Amerikalı ünlü belgeselci Michael Moore'un yeni filmi Şimdi Nereyi İşgal Edelim (Where To Invade Next) de gösterime giriyor.

Son olarak İran-Brezilya ortak yapımı bir komedi filmi olan Ben Salvador Değilim (I Am Not Salvador) farklı bir komedi seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.