‘Thor’dan İtiraf: Rolü Kardeşime Kaptırıyordum

15.09.2017 13:56
‘Thor’dan İtiraf: Rolü Kardeşime Kaptırıyordum

2011 yılından bu yana Marvel Sinematik Evreni içindeki 4 filmde ‘Thor’ karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth, kendisini dünya çapında üne kavuşturan rolünü aktör kardeşi Liam Hemsworth’e kaptırmaktan son anda kurtulduğunu anlattı. 

W Magazine’e konuşan 34 yaşındaki Hollywood yıldızı, şunları söyledi: “Thor için gerekli özellikleri okuyordum. Boy 190 santimetre, kilo ise 90 kilogram olmalı yazıyordu. Tamam, bu bana uyuyor diye düşündüm. İlk ses seçmelerine girdim ama daha sonra haber alamadım. Aylar geçti, küçük kardeşim Liam da Avustralya’daydı. O da bir bant gönderdi ve o telefonla geri dönüş aldı. Adayların sayısı 5 kişiye düşmüştü.”

“Ancak hiçbiri rol için seçilmemişti. Tekrar çağrı geldi. Vancouver’da bir otel odasında Anthony Hopkins ile olan bir bölümü okuyarak yeniden ses sınavına girdim. Annem de oradaydı. Benim değil de küçük kardeşimin o ilk listeye girmiş olmasının verdiği düş kırıklığı ve motivasyonla kendimi zorladım. Herşey hızlı gelişti ve rolü aldım.” 

Chris Hemsworth’ün, 27 yaşındaki Liam Hemsworth’ün yanı sıra 36 yaşında Luke Hemsworth adlı bir oyuncu kardeşi daha bulunuyor. Thor serisinin yeni filmi Thor: Ragnarök, 27 Ekim’de vizyona girecek.