Ana Karakterlerden Biri Justice League’den Çıkarıldı İddiası

23.09.2017 16:51
Ana Karakterlerden Biri Justice League’den Çıkarıldı İddiası

Sinemaseverlerin merakla beklediği Justice League (Adalet Birliği) filmindeki ana karakterlerden birisinin sahnelerinin kesildiği iddia edildi. 


Digital Spy’ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde test gösterimi yapılan filmi izleyen herkese bilgi yaymamaları için ağır koşullar imzalatılmasına rağmen ‘Batman-News’ internet sitesi şartları ihlal etmekten geri kalmadı: Ünlü oyuncu Jesse Eisenberg’in canlandırdığı Lex Luthor karakterinin yer aldığı sahnelerin filmden çıkarıldığı belirtildi. 


Batman-News’ten yapılan açıklamada, “Filmin son halinde Eisenberg’in Lex Luthor karakterinin olmadığını doğruluyoruz. Ayrıca etkinliğe katılan 3 kişiye sorduk, filmi çok sevdiklerini söylediler. Destansı buldular. Bir kişi ise daha önceki Batman v Superman ile Suicide Squad filmlerini sevmediğini ama Justice League’i beğendiğini belirtti” denildi. 


Söz konusu haber, daha önce Joss Whedon’ın ekibe katılmasıyla orjinal senaryonun değiştiği ve Luthor’ın çıkarılacağı söylentilerini de doğrulamış oldu.


Filmde insanlığa dair inancını yeniden tazeleyen Batman’in (Ben Affleck), yeni dostu Diana (Gal Gadot) ile dünyayı tehdit eden çok daha büyük bir güce karşı koyabilmek adına özel yetenekli kişileri bir araya getirmek için harekete geçişi anlatılıyor. Temasa geçtikleri kişiler arasında The Flash, Aquaman ve Cyborg da bulunuyor. Film, 17 Kasım’da vizyona girecek.