“Game of Thrones'un Spin-off Dizileri 2019’da Başlayabilir”

27.09.2017 10:49
“Game of Thrones'un Spin-off Dizileri 2019’da Başlayabilir”

Game of Thrones serisinin Amerikalı yazarı George R.R. Martin, dünya çapında popüler dizinin spin-off bölümlerinin 2019 ya da 2020’de başlayabileceğini belirtti. 

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan haberlerde, daha önce 4 farklı devam projesi çekileceğini duyuran HBO’nun, Game of Thrones evreninin genişliğini dikkate alarak proje sayısını 5’e çıkardığı kaydedilmişti. 

Kişisel Facebook hesabından açıklamalarda bulunan George R.R. Martin, “5 şovun hepsini de görmeyi beklememelisiniz, en azından hemen değil. Her ne kadar bu fikri sevebilecek olsam da, HBO tamamen bir Game of Thrones kanalına dönüşmeyecek. Bununla birlikte 2 – 3 projenin pilot bölüm aşamasına geldiğini söyleyebiliriz. Bunlardan bir tanesi de 2019 ya da 2020’de yayınlanabilir. Diğerlerinin de eğer umduğumuz gibi olursa daha sonra yayınlanma ihtimali var” dedi. 

Martin, spin-off’ların Westeros tarihinin en heyecan verici dönemlerinde geçeceğini ve kitapların hayranlarını oldukça sevindireceğini de söyledi. Yeni dizilerin Yedi Krallık’taki olayları konu edinmesi ve güncel Game of Thrones dizisinde yaşananlardan öncesini anlatması bekleniyor. 

2018 ve 2019 tarihleri konuşulsa da, güncel Game of Thrones’un 6 bölümden oluşacak 8. (final) sezonunun başlama tarihi ise henüz netleşmedi.