Avatar 2’nin Çocuk Oyuncuları Belli Oldu

28.09.2017 17:26
Avatar 2’nin Çocuk Oyuncuları Belli Oldu

İlki 2009 yılında çekilen ve önceki gün devam filmlerine yönelik haberlerle tekrar gündeme gelen Avatar serisinin yeni oyuncularından ilk fotoğraflar paylaşıldı. 

Yönetmenlik koltuğuna James Cameron’ın oturduğu ve gişe rekorları kıran Avatar’ın 4 devam filmi için toplam 1 milyar dolarlık bütçe ayrıldığı bildirilmişti. Entertainment Weekly’nin haberine göre, Na’vi ırkı kahramanı (Sam Worthington) ve Neytiri (Zoe Saldana), filmin devam halkalarında da önemli roller üstlenecek. 

25 Eylül’de çekimlerine başlanılan Avatar 2 filminde, Worthington’ın canlandırdığı Jake Sully karakterinin ailesi rolündeki çocuk oyuncuların fotoğrafları da bugün yayınlandı. Çeşitli dizi ve filmlerde rol almış oyuncuların isimleri şöyle: Britain Dalton, Filip Geljo, Jamie Flatters, Bailey Bass, Trinity Bliss, Jack Champion ve Duane Evans Jr. 

Avatar’ın ilk devam halkasının en erken 18 Aralık 2020’de vizyona gireceği belirtiliyor. 2021’deki ikinci filmden sonra Avatar 3 ve 4’ün aynı anda çekileceğini belirten James Cameron, bu iki filmin de 2024 ve 2025’in sonunda gösterime gireceğini açıkladı.