“Her bölüm başlı başına abidevi olacak”

06.10.2017 10:29

Popüler fantastik-kurgu dizisi Game of Thrones’ta Samwell Tarly karakterini canlandıran John Bradley, serinin 8. ve final sezonundaki her bir bölümün yüksek tansiyonlu, heyecan verici ve abidevi olacağını belirtti. 

2019 yılında 6 bölüm olarak yayınlacak olan dizinin son sezonu, yeni oyuncuları ve farklı sahnelerle bitirilecek sahte finalleri ile şimdiden birçok sürprize gebe. Hikayenin ilginç karakterlerinden Samwell Tarly’ye hayat veren aktör John Bradley, bölümlerin az olması sebebiyle izleyicilerin endişe etmemesi gerektiğini söyledi. 

Yayınlanacak her bir bölümün yüksek tempolu ve heyecan verici olacağını aktaran Bradley, “8. sezonda izleyeceğiniz 6 bölümün her birinin abidevi olacağı ve hepsinin yüksek tempoya sahip bol gerilim içeren sahneler içereceği çok açık” dedi. 

29 yaşındaki İngiliz oyuncu, her bir bölümün dizi finali tadında olacağını belirterek, “Sanırım son sezon Game of Thrones folklöründe 6 tane ‘9. parça’ – yani bölümdeki ana hatları gösteren ve birçok spekülatif sahne içeren görüntüler - göreceğiz” ifadelerini kullandı. 

Bu arada, birinci sezondan beri Jaime Lannister karakterini canlandıran aktör Nikolaj Coster-Waldau, geçtiğimiz günlerde bir dergiye yaptığı açıklamada, sekizinci sezonun finalinin farklı versiyonlarının çekileceğini eleştirmiş, bunun para israfı olacağını ve ‘aptalca’ bir düşünce olduğunu belirtmişti.