Stargate Origins’ın Kadrosu Açıklandı

12.10.2017 18:22
Stargate Origins’ın Kadrosu Açıklandı

Yönetmen Roland Emmerich imzalı 1994 yapımı film ile başlayan Stargate (Yıldız Geçidi) efsanesinin yeni halkası 'Stargate Origins' dizisi ile ilgili bilgiler netleşmeye başladı. 

Önümüzdeki yıl yayınlanması beklenen yeni yapımın başrol oyuncusu Avustralyalı genç aktris Ellie Gall olacak. Gall, 23 yıl önceki filmde Viveca Lindfors’un canlandırdığı Catherine Langford karakterinin genç hali olarak karşımıza çıkacak. 

Stargate: Atlantis dizisinden hatırladığımız aktör Connor Trinneer da seriye geri dönüyor. Trinneer, Catherine Langford’un babası Paul Langford’a hayat verecek. 

Dizide, Yıldız Geçidi’nin 1928’de Mısır’da keşfedilmesi hikayesi ve Catherine Langford’un atıldığı macera ele alınacak. Hatırlanacağı üzere Langford, 1994’teki filmde James Spader’ın canlandırdığı Daniel Jackson karakterini Stargate programına dahil eden isimdi. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Salome Azizi, Philip Alexander, Michelle Jubilee Gonzalez, Daniel Rashid, Sarah Navratil, Shvan Aladdin, Tonatiuh Elizarraraz, Derek Chariton, Justin Michael Terry ve Lincoln Werner Hoppe gibi isimler de yer alıyor. 

Prodüksiyon kısmı MGM Digital Group ve New Form ortaklığında ilerleyen proje 10 bölümden oluşacak. Yayınlanma tarihi ise henüz kesinleşmedi.