Jason Momoa: Aquaman henüz gerçek Aquaman değil

16.10.2017 11:31

Justice League (Adalet Birliği) filminde Arthur Curry (Aquaman)’ı canladıracak olan aktör Jason Momoa, karaktere ilişkin bilinmeyen bir detayı anlattı. 

Momoa’nın oynadığı karakter, Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)’da kısa bir tanıtımı yapıldıktan sonra ilk kez 17 Kasım’da vizyona girecek olan Justice League ile beyaz perdede görülecek. 

38 yaşındaki Amerikalı aktör, "Justice League’de Aquaman, henüz gerçek Aquaman değil. O henüz yedi denizlerin kralı değil. Solo filmim çekilene kadar bu özelliklerini kazanamayacak. Arthur Curry hikayesi için olağanüstü bir büyüme olacak. Bu belki Aquaman hayranları için biraz hayal kırıklığı olabilir ama solo film çekilene kadar beklemelisiniz" dedi. 

Arthur Curry karakterinin henüz kendi güçlerinin farkında olmadığını kaydeden Jason Momoa, "Henüz kendisine inanmıyor, güçleriyle ne yapacağını bilmiyor. Tonlarca kaybı var, Atlantislilerden nefret ediyor. Herkes ona Aquaman dese de Atlantis hakkında doğru dürüst bilgi veremiyor. Henüz o noktada değil. Bazı hayranlar 'bu benim Aquaman'im değil' diyecekler. Biraz beklemek zorundalar" ifadelerini kullandı. 

Yönetmenliğini James Wan’ın yapacağı Aquaman filmi 21 Aralık 2018’de sinemaseverlerle buluşacak.