Kadın Kahramanlardan Oluşan Avengers!

16.10.2017 16:56
Kadın Kahramanlardan Oluşan Avengers!

Merakla beklenen Thor: Ragnarok filminde Valkyrie karakterini canlandıran aktris Tessa Thompson, Marvel Comics’teki kadın süper kahramanlardan oluşan bir Avengers (Yenilmezler) ekibi kurulması gerektiğini söyledi. 

Kızlar takımı kurmanın harika bir fikir olacağını belirten 34 yaşındaki oyuncu, "Geçtiğimiz günlerde birkaç kadın oyuncu arkadaşımla Kevin Feige’in (Marvel Sinematik Evreni’nin başındaki isim) yanına gittik. 'Bazı kadın süper kahramanlardan oluşan bir film nasıl olurdu' diye sorduk. Çünkü bunun çizgi romanlarda emsali var, Lady Liberators gibi" dedi. 

(Lady Liberators, gerçek adı Amora olan büyücü Marvel kahramanı Enchantress’in kurduğu bir ekipti. Wasp, Black Widow, Medusa, Valkyrie ve Scarlet Witch’ten oluşuyordu. John Buscema ve Roy Thomas’ın çizdiği seri, ilk olarak 1970 yılında yayınlanmıştı.) 

Thompson’ın talebine olumlu cevap veren Kevin Feige, bunun kesinlikle düşünülmesi gereken bir fikir olduğunu söyleyip şunları eklemiş: "Bir yerde duruyorsunuz, omzunuza birisi dokunuyor ve arkanızı döndüğünüzde elimizdeki bütün kadın süper kahramanların orada durduğunu görüyorsunuz. Nasıl olurdu?" Tessa Thompson, "Evet, harika olurdu" diye yanıtlamış. 

İkilinin bu konuşması, kadın kahramanlardan oluşan yeni bir Avengers filmini haber veriyor olabilir mi, buna cevap vermek için çok erken. En azından konu üzerinde tartışıldığı ortada. Thor: Ragnarok filmi 27 Ekim’de gösterime girecek.