Johnny Depp’ten 40 Milyon Dolarlık Dava

18.10.2017 11:54
Johnny Depp’ten 40 Milyon Dolarlık Dava

Amerikalı ünlü aktör Johnny Depp, eski avukatlarına karşı kendisinden 40 milyon dolara yakın para çaldıkları gerekçesiyle dava açtı. Depp, avukatlarının bunu yaparken eski menajerlik firmasını görevlendirdiğini iddia ediyor.

Mahkemeye dün başvuran 54 yaşındaki Hollywood yıldızı, eğlence sektörünün güçlü hukuk firması Bloom Hergott Diemer Rosenthal & LaViolette hakkında, profesyonel yolsuzluk, güveni kötüye kullanma, mali çıkarlarını kötüye kullanma, avukat – müvekkil ilişkisinin temel ilkelerini ihlal etme ve haksız zenginleşme iddialarıyla dava açtı. 

Ünlü oyuncunun şimdiki avukatı Adam Waldman, "Johnny Depp’in bu davası, sistematik ve sadece kendine hizmeten eden Hollywood uygulamalarına karşı bir duruş. Depp, herşeyin açığa çıkmasını ve uygulamaların sona ermesini umuyor" dedi. 

Johnny Depp, söz konusu avukatların eski menajerlik firması The Management Group ile birlikte çalıştığını, aktörün bilmediği krediler kullandığını ve bu kredileri ödemek için filmlerden kazanılan paraları kullandıklarını öne sürüyor. 

The Management Group, geçtiğimiz Şubat ayında oyuncunun aylık harcamalarının 2 milyon doları bulduğunu ve 14 evi için 75 milyon dolardan fazla harcadığını açıklamıştı. Depp, Ocak ayında The Management Group'un kendisine 25 milyon dolar borcu olduğu gerekçesiyle dava açmıştı.