Carrie Fisher, Tacizci Yapımcıya İnek Dili Yollamış!

18.10.2017 11:24
Carrie Fisher, Tacizci Yapımcıya İnek Dili Yollamış!

Amerikalı yazar Heather Ross, Aralık 2016’da hayatını kaybeden yakın arkadaşı ve Star Wars’un Prenses Leia’sı Carrie Fisher’ın, kendisine cinsel tacizde bulunan bir Hollywood yapımcısına inek dili gönderdiğini anlattı. 

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein’ın son 30 yıl içinde aralarında Angelina Jolie, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow, Kate Beckinsale gibi ünlü isimlerin de olduğu yaklaşık 30 kadına cinsel tacizde bulunmakla suçlanmasının yankıları sürüyor. 

Katıldığı radyo programında, ismini vermek istemediği Oscar’lı bir yapımcı tarafından arabada tacize uğradığını söyleyen Heather Ross, Fisher'ın olayı duyduğunda çok sinirlendiğini belirtti: 

"Fisher, ilk şoku atlattıktan sonra yapımcıya vermek üzere bir paket hazırladı. Kutuda bir not ile bir restorandan alınmış inek dili vardı. Notta 'eğer bir daha sevgili Heather'ıma ya da başka bir kadına dokunmaya kalkarsan bir sonrakinde daha küçük bir kutuda senin bir şeyini yollayacağım' yazıyordu."

Ross'un söylediğine göre, inek dili göndermek tamamen Fisher'ın fikriydi ve Fisher yapımcının kutuyu açtığından emin olana kadar orada bekledi.

Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren ABD'li aktris Carrie Fisher, yalnız ikonik oyunculuğuyla değil, sorunlara karşı boyun eğmeyen tutumuyla da hatırlanıyor. Ross, Fisher'ın mesajının sorunu kökünden çözdüğünü sözlerine ekledi.