Justice League 2 ve The Batman’in Senaryoları Yazılıyor

22.10.2017 11:53
Justice League 2 ve The Batman’in Senaryoları Yazılıyor

DC Comics'in popüler süper kahramanlarını bir araya getiren Justice League (Adalet Birliği)’nin vizyona girmesine günler kala, şimdiden ikinci yapımın ve The Batman filminin hazırlıklarına başlandığı belirtiliyor.

17 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak Justice League’de polis Jim Gordon’u canlandıran aktör J.K. Simmons, bir röportajda sorulan soruya, "Bu ilk Justice League filmi ve umut ediyoruz ki çok fazla devamı çekilmez. Şu an The Batman ve Justice League 2’nin senaryoları üzerinde çalışıyorlar. Yeniden hayat verdiğim Jim Gordon olarak çok fazla şey yapmam gerekmiyor. Komiser Gordon suyuna sadece parmağımı batırmış gibi hissediyorum" cevabını verdi.

Gordon rolünde başka filmlerde daha fazla şey yapmak için sabırsızlandığını belirten Simmons, "Çok ikonik bir karakter olduğunu biliyorum. İçine adım atmaya çalıştığım ayakkabıların çok büyük oldukları da ortada. Benden önce gerçekten harika aktörler bu rolü oynadılar. Sanki Londra'daki herkes Hamlet'i yapıyor gibi. Ama şimdi Gordon’u canlandırma sırası bende" diye konuştu. 

Justice League 2’nin 2019 sonlarında ya da 2020’de gösterime girmesi planlanıyor. Hayranlarının merakla beklediği The Batman'in ise henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor.