Fast & Furious 9'un Yönetmeni Belli Oldu

26.10.2017 16:03
Fast & Furious 9'un Yönetmeni Belli Oldu

Tüm zamanların en popüler aksiyon filmi serilerinden Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli)’nin dokuzuncu halkasında yönetmenlik koltuğuna Justin Lin oturacak.

Her biri gişede büyük başarı sağlayan filmlerde, ekibin beyni Dominic Toretto karakterini canlandıran 50 yaşındaki aktör Vin Diesel, dün Instagram hesabından, "Köklere geri dönüş. Aile yeniden birleşti" başlığı ile kendisinin, yönetmen Justin Lin’in ve aktris Jordana Brewster'ın birlikte görüldüğü bir fotoğraf paylaştı.

Serinin 3., 4, 5. ve 6. filmlerini yöneten Tayvan asıllı Amerikalı yönetmen Justin Lin, Fast & Furious 9’un ve büyük bir ihtimalle final niteliğindeki 10. filmin yönetmenliğini de üstlenecek. 

37 yaşındaki oyuncu Jordana Brewster ise Fast & Furious filmlerinin 1., 4., 5., 6. ve 7.’sinde Dominic Toretto’nun kardeşi Mia Toretto’yu canlandırmıştı.  

Dünya çapında büyük ilgi toplayan serinin beyaz perdeye gelen her filmi gişe rekorlarını alt üst ediyor. Bu yıl Nisan’da gösterime giren 250 milyon dolar bütçeli 8. film The Fate of the Furious 1,2 milyar dolarlık gelir elde etmişti. Diğer filmlerle birlikte toplam gişe hasılatının 5 milyar doları geçtiği belirtiliyor. 

Fast & Furious 9 filmi 10 Nisan 2020’de gösterime girecek.