Dustin Hoffman da Tacizle Suçlanıyor!

02.11.2017 16:02
Dustin Hoffman da Tacizle Suçlanıyor!

Hollywood’da patlak veren cinsel taciz suçlamalarının son hedefi ünlü aktör Dustin Hoffman oldu. Hakkındaki iddiaları reddetmeyen Oscar ödüllü oyuncu özür diledi. 

Amerikalı yazar Anna Graham Hunter, 1985 yılında henüz 17 yaşındaki bir stajyerken Death of a Salesman (Satıcının Ölümü) filminin çekimleri sırasında Hoffman'ın kendisine elle tacizlerde bulunduğunu ve cinsel içerikli sohbetler yaptığını iddia etti. 

Hoffman'ın elle yaptığı tacizleri, her defasında "Seni yaşlı adam!" diyerek ve aktörün eline vurarak savuşturmaya çalıştığını anlatan Hunter, durumu kendi müdürüne de ilettiğini ancak "film uğruna bazı fedakarlıklar yapması gerektiği" yönünde bir cevap aldığını kaydetti. 

Konunun gündeme gelmesi üzerine bir açıklama yapan 80 yaşındaki Hoffman, "Kadınlara büyük bir saygım var, eğer yaptığım herhangi bir şey onu rahatsız edecek bir konuma soktuysa özür dilerim. Ben aslında böyle biri değilim" ifadelerini kullandı. 

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein ile başlayan skandallar sürecinde, James Toback, aktör Kevin Spacey ve yönetmen Brett Ratner gibi isimler, birçok ünlü oyuncu, aktris ve model tarafından cinsel tacizle suçlanıyor.