Unutulmaz İkili 'True Detective'e Geri Dönecek mi?

06.11.2017 12:19
Unutulmaz İkili 'True Detective'e Geri Dönecek mi?

Birlikte rol aldığı Matthew McConaughey ile beraber True Detective dizisinin büyük beğeni toplayan ilk sezonuna damga vuran Woody Harrelson, serinin üçüncü sezonuna dair açıklamada bulundu.

2014 yılında ilk bölümleri yayınlanan HBO dizisinde, dedektif Rust Cohle karakterini canlandıran McConaughey ile dedektif Marty Hart'ı oynayan Harrelson, tüm zamanların en 'çarpıcı' ikililerinden birisini oluşturmuşlardı. 2015’te Colin Farrell, Rachel McAdams ve Vince Vaughn‘lı kadro da başarılı bulunsa da ilk sezondaki etkiyi bırakamadı. 

Üçüncü sezonun senaryosunun yazıldığı haberlerine ilişkin konuşan Harrelson, "Beni yeni sezonda görmeyeceksiniz. Marty Hart'ı bir daha canlandırmayı düşünmüyorum çünkü ilk seferde her şey güzel gitti. Bundan sonra ‘İlki kadar iyi değildi’ ya da ‘İlk sefer iyiydin ama bu sefer farklıydı’ gibi kıyaslamalar duymak istemiyorum" dedi. 

Matthew McConaughey ise konuya daha ılımlı yaklaşıyor. Rust Cohle karakterini özlediğini belirten ünlü oyuncu, "Eğer uygun bir senaryo olursa neden olmasın? Pazar akşamları Cohle’u izlemeyi, True Detective’i izlemeyi özlüyorum. Diziyi yaptığımız 6 ay boyunca mutlu bir insandım" diye konuştu. 

Bununla birlikte, henüz resmi yayın tarihi belli olmayan üçüncü sezonda, Kuzey Arkansas eyalet polis dedektifi Wayne Hays rolünde 43 yaşındaki Amerikalı aktör Mahershala Ali’yi izleyeceğimiz kesinleşti.