Şener Şen: (Yol Ayrımı) Bir Tiyatro Oyunu Gibiydi

08.11.2017 16:21

Usta oyuncu Şener Şen'in başrolde yer aldığı Yol Ayrımı filminin galası dün akşam yapıldı. Şen, filmin bir tiyatro oyununun sahneye konması gibi olduğunu söyledi. 

Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği, Şener Şen’in yanısıra Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran, Ruhsar Öcal, Defne Kayalar ve Mert Fırat gibi isimlerin de rol aldığı Yol Ayrımı’nın gala gösterimi, İstanbul'da Kanyon AVM’de gerçekleştirildi. 

Uzun bir hazırlık sürecinden geçtiklerini kaydeden Şener Şen, "1 buçuk ay kadar prova yaptık çekimden önce. Neredeyse bir tiyatro oyununun sahneye konması gibi hazırlık oldu. 2 ay da çekimler sürdü" dedi. 

Şen, bundan sonra gelecek senaryolara göre başka bir filmde rol alabileceğini, senaryolara bağlı olarak bir sonraki filmini daha çabuk çekebileceğini vurguladı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz da filmi daha önce izleme şansı bulduğunu ve bu filmin sinema salonlarına kalite getireceğine inandığını belirterek, "Uzun zamandır görmediğimiz performanslar izleyecek seyirci. O anlamda çok kıymetli. Zor filmler yapıyoruz. Seyirciye muhtaç filmler. Seyirci eğer izlemezse bu kalitede film yapmak çok zor. Çünkü işin ekonomisi kurtarmıyor büyük prodüksiyonu" diye konuştu.

Hayatını babasından devraldığı bir tekstil şirketine adayan ancak geçirdiği trafik kazası sonucu yaşama bakış açısı değişen katı ve agresif yönetici Mazhar Kozanlı’nın (Şener Şen) hikayesini anlatan film, 10 Kasım’da vizyona girecek.