Natalie Portman’a film yapımcısının jetinde taciz tuzağı!

04.12.2017 16:25
Natalie Portman’a film yapımcısının jetinde taciz tuzağı!

Oscar’lı oyuncu Natalie Portman, adını vermediği ünlü bir yapımcının özel jet uçağında cinsel saldırıya uğrama tehlikesiyle karşılaştığını anlattı. 

Hollywood’u sarsan cinsel taciz iddialarıyla ilgili konuşan 36 yaşındaki aktris, daha önce yaşadığı bir olayda, masum sandığı bir davetin aslında kendisine yönelik bir yem olduğunu ve yapımcının kendisiyle yatmak istediğini söyledi. 

Portman, “Bir grup insanla özel jette vakit geçirmenin ne zararı var diye düşündüm. Uçağa bindiğimde, söylenenin aksine yapımcı ve benden başka kimsenin olmadığını ve sadece bir yatağın olduğunu gördüm” dedi. 

Film yapımcısının kendisiyle yatma isteğini reddettiğini belirten ünlü oyuncu, “Kararıma saygı gösterdi, cinsel saldırıya uğramadım. Ama bunlar beni çok da rahatlatmadı. Gerçekten kabul edilemez ve manipülatif bir durumdu. Korkmuştum” diye konuştu. 

Cinsel tacize uğrayan oyuncu ve modellerin başına gelenleri okuduğunda kendisini şanslı hissettiğini söyleyen Portman, “Bir saldırı olayı başıma gelmedi. Ama bana uygulanan cinsel ayrımcılık ve rahatsızlık verme gibi konularda ise 100 tane hikayem olabilir” ifadelerini kullandı.