Hugh Jackman, James Bond rolünü reddetmiş!

06.12.2017 11:54
Hugh Jackman, James Bond rolünü reddetmiş!

Ünlü oyuncu Hugh Jackman, Pierce Brosnan’dan sonra boşalan ‘James Bond’ rolü için teklif gelmesine rağmen geri çevirdiğini söyledi. Bunun üzerine Ajan 007 rolü Daniel Craig’e gitmiş. 

Bugün yayınlanan bir röportajında açıklamalarda bulunan 49 yaşındaki Avustralyalı aktör, kendisini dünya çapında üne kavuşturan ‘Wolverine’ rolü dışında başka bir uzun seriye ihtiyaç duymadığını belirtti. 

Pierce Brosnan’dan sonra yeni James Bond arayışında olan yapımcıların kendisinin kapısını çaldığını anlatan Jackman, “X-Men 2’yi yapmak üzereydim. Menajerimden Bond rolü ile ilgilenip ilgilenmeyeceğime dair bir telefon geldi. Senaryoların çılgınca ve inanılmaz hale geldiğini hissediyordum, Bond yapımcılarına daha cesur ve gerçek olmaları gerektiğini ifade ettim. Bana şöyle cevap verdiler: ‘Bu konuda söz sahibi değilsiniz, sadece imzalamanız gerekiyor.’ Bir de Bond ve X-Men arasında, farklı şeyler yapmaya asla zamanım olmaz diye düşündüm ve reddettim” dedi.

Her zaman farklı şeyler denemek istediğini kaydeden ünlü oyuncu, “X-Men 3 ile ilk Wolverine filmi arasında, rollerin kapsamının giderek küçüldüğünü görebildiğim bir zaman vardı. İnsanlar sadece bir tür kahraman kısmını oynamamı istediler. Bu da beni biraz klostrofobik hissettirdi” diye konuştu. 

İngiliz aktör Daniel Craig’in oynadığı ilk James Bond filmi 150 milyon dolar bütçeli Casino Royale, 2006 yılında gösterime girmiş ve 600 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.