Jennifer Lawrence’ın yeni filmi belli oldu

13.12.2017 13:42
Jennifer Lawrence’ın yeni filmi belli oldu

Son filmi Call Me by Your Name ile adından sıkça söz ettiren İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, yeni projesi Burial Rites'ta Jennifer Lawrence ile bir araya gelecek. 

Yazar Hannah Kent'in 2013 yılında yayınlanan, Türkçe adıyla Ölü Gömme Törenleri isimli eserinden beyaz perdeye uyarlanacak olan film, 19. yüzyılın ilk yarısında iki erkeğin ölümünden sorumlu tutulan ve İzlanda'da idam cezasına çarptırılan Agnes Magnusdottir'in hikayesini anlatacak. 

Jennifer Lawrence’ın hayat vereceği Magnusdottir, 1830’da İzlanda’da kamuya açık alanda idam edilen son kadındı. Öldürdüğü adamların evlerini ateşe vermekle de suçlanıyordu. Hikaye, karakterin yüksek mahkeme tarafından idam cezasının onaylanmasını beklediği sıralarda keşfettiği duygusal ve romantik bağları etrafında gelişecek. 

Luca Guadagnino, 75. Altın Küre Ödülleri’nde en iyi film, en iyi erkek oyuncu ve en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında 3 adaylığı bulunan Call Me By Your Name filmi ile seneye damgasını vurdu. Bruial Rites’ın ise henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor.