Cehennem Silahı 5 yolda!

20.12.2017 10:11
Cehennem Silahı 5 yolda!

Usta aktörler Mel Gibson ve Danny Glover’ın büyük beğeni toplayan polisiye, aksiyon ve komedi serisi Lethal Weapon (Cehennem Silahı)’nın beşinci halkası üzerinde çalışılıyor. 

İlki 1987 yılında çekilen yapımın diğer üç devam filmi 1989, 1992 ve 1998 yıllarında sinemaseverlerle buluşmuştu. Şu an 61 yaşında olan Mel Gibson ve 71 yaşındaki Danny Glover, geçtiğimiz Ekim ayında yönetmen Richard Donner ile bir araya gelerek 2008'den beri söylenti halinde olan Cehennem Silahı 5’in gerçekleşme olasılığını tartışmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde bir radyo programında açıklamalarda bulunan Richard Donner, “Senaryo, dördüncü filmi de yazan Channing Gibson’a ait, şu sıralar stüdyo ile üzerinde çalışıyorum. Eğer herkes birlikte adım atarsa bu filmi yapabileceğiz. Mel ve Danny projeye dahil oldu. Eğer işe yaramazsa en azından denemiş olduk diyebiliriz. Ancak şunu söyleyebilirim ki film için gerçekten iyi bir şansımız var. Prodüksiyon sürecinden sadece birkaç inç uzaktayız” dedi. 

Los Angeles Polis Departmanı cinayet masasından Roger Murtaugh (Danny Glover) ve ortağı Martin Riggs (Mel Gibson)’ın maceralarını izlediğimiz dört film toplamda 1 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etmişti. Serinin şu sıralar ikinci sezonu yayınlanan aynı adlı bir televizyon dizisi de bulunuyor.