Christian Bale kendisinden sonra Batman izlememiş

03.01.2018 22:00
Christian Bale kendisinden sonra Batman izlememiş

Yönetmen Christopher Nolan imzalı Batman üçlemesinde maskeli kahramana hayat veren Christian Bale, kendisinden sonra rolü devralan Ben Affleck’in performansını hala izlemediğini söyledi. 

Katıldığı radyo programında konuyla ilgili bir soruya cevap veren 43 yaşındaki aktör, “Açıkçası Ben Affleck’in Batman’ini hala izlemedim. Kesinlikle bir gün vakit ayırmak istiyorum. Oğlum da ilgi gösteriyor gibiydi. Ancak sadece fragmanını izleyip bıraktı, o kadar. Biliyorsunuz, çocuklarınızla zaman geçirirken sadece onların sevdiği filmleri izleyebiliyorsunuz” dedi. 

Çizgi roman uyarlaması yapımlarda rol alsa da kendisini bir süper kahraman filmi hayranı olarak görmediğini belirten Bale, “İnsanlar bunu duyunca şaşırıyor, neden bilmiyorum, mesela hala Avengers serisinin hiçbir filmini veya benzer türde film izlemedim. Ancak yapımların çok iyi olduğunu da duydum, henüz izlememiş olsam da iyi filmler çekildiğini duyunca mutlu oluyorum” diye konuştu. 

Bale, en son 2012’deki The Dark Knight Rises’ta Batman’i canlandırarak rolü Ben Affleck’e devretmişti. Affleck ise ilki 2016 yapımı Batman v Superman olmak üzere şimdiye kadar üç filmde Batman olarak boy gösterdi.