Londra’da ‘Görevimiz Tehlike 6’ alarmı!

13.01.2018 16:25
Londra’da ‘Görevimiz Tehlike 6’ alarmı!

Yönetmenliğini Christopher McQuarrie’ın yaptığı Mission: Impossible (Görevimiz Tehlike) 6’nın çekimleri, başroldeki Tom Cruise’un sakatlığının geçmesiyle yeniden başladı. 

Çekimler sebebiyle bugün İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezinde adeta hayat durdu. Blackfriars Köprüsü’ndeki araç trafiği durduruldu ve tekneler bölgeden uzaklaştırıldı. 55 yaşındaki Hollywood yıldızının Thames Nehri’ndeki sahneleri için bir helikopterin alçak uçuş yaptığı görüldü. 

Zorluk derecesi yüksek sahnelerde bile dublör kullanmayı tercih etmeyen Cruise, bir raylı köprünün çatısında koşarken kameralara yansıdı. Blackfriars Tren İstasyonu'nda seferlerin devam ettiği, usta aktör köprüde koşarken altından trenlerin geçtiği görüldü. Birkaç kez tekrarlanan sahnelerde bir kaza yaşanmadı. 

Tom Cruise, geçtiğimiz Ağustos ayında riskli bir çekim için Londra’da bir çatı katından atlamış, karşı binaya istediği gibi iniş yapmayı başaramayınca ayak bileğini kırmıştı. Kasım’ın sonlarına doğru sakatlığı nüksetmiş ve çekimler bu aya ertelenmişti.  

27 Temmuz 2018’de gösterime girmesi planlanan filmin büyük bir kısmının prodüksiyon sürecinin tamamlandığı, bu sebeple Paramount Pictures’ın vizyon tarihinde herhangi bir ertelemeye gitmeyeceği belirtiliyor.