Gölgelerin gücü adına! Çekimler Nisan’da başlıyor

14.01.2018 20:40
Gölgelerin gücü adına! Çekimler Nisan’da başlıyor

Sony Pictures, yönetmen Gary Goddard imzasıyla ilk kez 1987 yılında sinemaya uyarlanan Masters of the Universe (He-man ve Kainatın Hakimleri) filmini yeniden beyaz perdeye getiriyor. 

1983 yapımı aynı adlı unutulmaz çizgi film serisinden tekrar uyarlanacak filmin çekimlerine önümüzdeki Nisan ayında başlanacağı bildirildi. Prodüksiyon sürecinin bir Avrupa ülkesinde gerçekleşeceği, çekimlerin büyük ihtimalle Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılacağı belirtiliyor. 

Serinin film haklarını 2009’da satın alan Sony’nin dokuz yıldır bekleyen projeyi sonunda hayata geçirmek istediği haberleri geliyor. Senaryonun son halini Chaos Walking, Godzilla vs Kong ve Barbie filmlerinde de görev alan Lindsey Beer kaleme aldı. Başarılı senarist, Quentin Tarantino’nun Star Trek projesinin yazar ekibinde de yer alıyor. 

Yönetmenlik koltuğu ise birçok DC evreni filminden hatırladığımız David Goyer’a emanet ediliyor. He-Man’i canlandıracak kişinin 32 yaşındaki Amerikalı model ve oyuncu Kellan Lutz olacağı iddia edilse de henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Bir diğer iddia da Prens Adam’in babası Kral Randor’u Dolph Lundgren’in oynayacağı yönünde. Ancak bu da resmiyet kazanmadı.   

Eternia prensi Adam’ın He-Man’a dönüşme süreci ve Skeletor (İskeletor) ile olan savaşının anlatılacağı Masters of the Universe'ün 18 Aralık 2019’da vizyona girmesi planlanıyor. 1987 yapımı ilk uyarlamada He-Man’e Dolph Lundgren hayat vermişti.