Venom filminde Örümcek Adam sürprizi!

17.01.2018 11:09
Venom filminde Örümcek Adam sürprizi!

Marvel Sinematik Evreni filmlerinde Spider-Man (Örümcek Adam) karakterini canlandıran genç aktör Tom Holland, başrolünde Tom Hardy’nin yer aldığı Sony Pictures filmi Venom’un setinde görüldü. 

Örümcek Adam’ın film haklarının Marvel’a geri satılmasının ardından bu ünlü kahramanın düşmanlarından yeni bir sinematik evren kurmayı planlayan Sony Pictures, ilk olarak Venom’u izleyicilerin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. 

Sony, çizgi romanlarda ilk kez görüldüğü 1988’den bu yana Örümcek Adam’ın en büyük düşmanlarından birisi olan Venom’un filminde bu süper kahramanın olmayacağını resmi olarak açıklamış, içinde Örümcek Adam’ın olmadığı bir Venom yapımının beyaz perdede nasıl karşılık bulacağı merak uyandırmıştı. 

Marvel Sinematik Evreni’nin başındaki isim Kevin Feige, Venom filminin kendi serilerine bağlanamayacağını söylese de Sony Pictures’tan Amy Pascal kafa karıştan bir demeç vermiş ve Venom’un Marvel filmlerini ‘tamamlayıcı’ olabileceğini belirtmişti. 

İki gündür Atlanta'daki Venom setinde olduğu kaydedilen Tom Holland’ın sürpriz bir ‘cameo’ olarak filmde görülebileceği (küçük de olsa bir rol alabileceği) iddia ediliyor. Şu ana kadar bu bilgiyle alakalı ne bir doğrulama ne de yalanlama yapıldı. 

Yönetmenliğini Ruben Fleischer’ın üstlendiği film 5 Ekim’de vizyona girecek.