‘Gotham’ ekibinden ‘Metropolis’ dizisi geliyor!

30.01.2018 22:58
‘Gotham’ ekibinden ‘Metropolis’ dizisi geliyor!

DC çizgi romanlarından uyarlanan Gotham dizisinin başyapımcıları John Stephens ve Danny Cannon, şimdi de aynı evren içindeki Metropolis’e el atmaya hazırlanıyor. 

Warner Bros. Television ve DC Entertainment’tan yapılan açıklamaya göre, 13 bölümlük ilk sezonda Superman’in Dünya’ya gelmesinden önce Metropolis kentinde yaşananlar anlatılacak. 

Konsept olarak benzeyen Gotham dizisinde de dört sezondur Batman’in ortaya çıkmasından önceki hikayeler ele alınıyor. 'Metropolis' dizisi, gazeteci Lois Lane ve kentin zengin mühendis iş adamı Lex Luthor karakterlerini temel alarak bilimsel gelişmeler ışığında Metropolis’in karanlık ve tuhaf sırlarına odaklanacak. 

Pilot bölümü John Stephens kaleme alırken Danny Cannon da yönetmenlik kotuğuna geçecek. Prodüksiyon sürecine 2018’in sonlarına doğru başlanacak. Dizi, 2019’da DC’nin dijital platformunda yayınlanacak. 

DC’nin bu yeni servisinde 'Metropolis’in yanı sıra 'Titans' canlı aksiyon dizisi ile 'Harley Quinn' ve 'Young Justice: Outsiders' animasyon serileri de yer alacak.