Chris Tucker 'Rush Hour 4'ü doğruladı

22.02.2018 17:59
Chris Tucker 'Rush Hour 4'ü doğruladı

Başrollerinde Jackie Chan ile Chris Tucker’ın yer aldığı ve ilki 20 yıl önce vizyona giren komedi - aksiyon türündeki Rush Hour (Bitirim İkili) serisinin dördüncüsü geliyor. 

Ünlü aktör Chris Tucker, bir radyo programında, 2012’den beri çekileceği yönünde söylentiler bulunan Rush Hour 4 ile alakalı net açıklamalarda bulundu. 

Seriyi bir ‘dörtleme’ haline getirmek için kendisinin ve Jackie Chan’ın en iyi dövüş sanatları becerilerini tekrarlayacağını belirten 46 yaşındaki oyuncu, “Evet proje gerçekleşiyor. En iyi Rush Hour filmini yapmak istiyoruz. Jackie de hazır ve bunu insanların unutamayacağı bir şekilde yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

64 yaşındaki Jackie Chan, geçtiğimiz Ekim ayında projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Yedi yıldır önümüze gelen bütün senaryoları geri çevirdik. Henüz dün bir senaryoya ikna olduk. Muhtemelen bu ayın sonuna doğru yazım işi tamamlanmış olacak. Eğer Chris Tucker da ikna olursa umut ediyorum önümüzdeki yıl çekimlerine başlayacağız. Bunu yapmak parayla ilgili bir şey değil, zamanla ilgili. Chris’e de söyledim. Yaşlanmadan önce lütfen dördüncü filmi yapalım” diye konuşmuştu.

1998, 2001 ve 2007’de gösterime giren ve toplamda 263 milyon dolar bütçeyle çekilen Rush Hour filmleri, izleyicilerden büyük beğeni toplamış ve küresel çapta 850 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Seride Los Angeles Polis Departmanı'ndan Dedektif Carter (Chris Tucker) ve Çinli meslektaşı Müfettiş Lee (Jackie Chan)'ın maceraları yer alıyor.