Maleficent 2’ye Deadpool’un ‘Ajax’i de dahil oldu

18.04.2018 11:53
Maleficent 2’ye Deadpool’un ‘Ajax’i de dahil oldu

Deadpool’daki Ajax ve Game of Thrones’taki Daario Naharis rolleriyle hatırlanan aktör Ed Skrein, başrolde Angelina Jolie’nin yer aldığı 2014 yapımı Maleficent’in devam halkası Maleficent 2’nin ‘kötü adamı’ olarak kadroya katıldı. 

Robert Stromberg imzalı ilk filmin ardından bu sefer yönetmenlik koltuğuna Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı filminden hatırladığımız Joachim Rønning oturuyor.

Angelina Jolie, 1959 yapımı Sleeping Beauty (Uyuyan Prenses)’ten uyarlanan masalın kötü cadısı Maleficent (Malefiz) rolüne, Elle Fanning de Aurora rolüne geri dönüyor. Yapımcılığını Joe Roth’un üstlendiği filmin senaryosunu Jez Butterworth ve Linda Woolverton kaleme aldı. 

Batman v Superman’de başarılı bir iş çıkaran Patrick Tatopoulous da yapım tasarımcısı olarak projeye dahil oldu. Bu ay başlaması planlanan çekimlerin dört ay süreceği söyleniyor. 

180 milyon dolar bütçeli ilk Maleficent filmi, 758 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük başarı sağlamıştı. İkinci filmin henüz bir gösterim tarihi bulunmuyor.