John Wick 3’e dair ilk bilgiler ve afiş ortaya çıktı

26.04.2018 10:59
John Wick 3’e dair ilk bilgiler ve afiş ortaya çıktı

Usta aktör Keanu Reeves’in karizmatik bir tetikçiyi oynadığı serinin üçüncü filmi John Wick: Chapter 3’ün promosyon afişi ve konusuna dair detaylar paylaşıldı. 

Las Vegas’taki CinemaCon 2018 etkinliğinde, merakla beklenen filme ilişkin Lionsgate’ten şu resmi açıklama yapıldı: 

“John Wick (Keanu Reeves) iki sebepten dolayı kaçıyor. Hayatını sona erdirecek tetikçiye 14 milyon dolar kazandıracak küresel çapta bir açık sözleşme söz konusu. Diğer neden ise Continental Hotel sınırları içinde birisini öldürmeme kuralına uymamak. Wick’in hoteldeki kurbanı, açık sözleşmeyi duyuran High Table oluşumunun bir üyesiydi. John şimdiye kadar çoktan infaz edilmeliydi. Ancak Continental’in müdürü Winston, ‘excommunicado’ öncesi John’a bir saat mühlet verdi. Bütün üyelikleri iptal edilen John, New York’tan kaçıp hayatta kalabilmek için hizmet sektörünü ve savaşma yeteneklerini kullanmak zorunda.”

Giderek daha 'küresel' hale gelen filmin bu ay başlayan çekimlerinin ABD’den sonra İspanya, Rusya, Japonya ve Ürdün’de devam edeceği belirtiliyor. 

Önceki filmlerde imzası bulunan Chad Stahelski’nin üçüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu John Wick 3 filmi 17 Mayıs 2019’da gösterime girecek.