Vizyondaki filmlerde bu hafta (11 Mayıs 2018)

11.05.2018 13:49

11 Mayıs 2018 haftasında 8'i yerli, toplam 11 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok

Görme yetisini günden güne kaybeden ve en sonunda kör olmaya mahkum olduğunu öğrenen bir polisin öyküsünü anlatan Onur Ünlü filminde Fatih Artman ve Demet Evgar başrolde. Film, 9 Mayıs Çarşamba günü seyircilerin karşısına çıkmaya başladı.

10x10

İntikam alma amacıyla kaçırdıüğı kadını evinde inşa ettiği küçük bir hücreye tıkan, ancak zaman geçtikçe kendini kurban durumunda hissetmeye başlayan bir adamın öyküsünü anlatan 10x10'da Kelly Reilly ve Luke Evans başrolde.

Kral Şakir Oyun Zamanı

Yerli animasyon filminde bir telefona hapsolan Kral Şakir ve arkadaşlarının oyunlar arasındaki maceraları konu ediliyor. Seslendirme kadrosunda Ezgi Mola da yer alıyor.

Öğrenci Kafası: Soygun

Haftanın yerli gençlik filmi Öğrenci Kafası: Soygun'da okudukları okulun bankamatiğini soymaya niyetlenen 7 gencin öyküsü beyazperdeye aktarılıyor.

Eyvah Anne Oluyorum

Haftanın yabancı komedi filmi, Fransız yapımı Eyvah Anne Oluyorum'da aynı anda hamile kalan bir kadın ve annesinin eğlenceli öyküsü anlatılıyor. Başrolde usta oyuncu Juliette Binoche ve Camille Cottin oynuyor.

Hemşire

Hemşire filminde mutsuz bir hayat yaşayan, çalıştığı hastaneye getirilen siyasi suçlu bir adamla arkadaşlık kuran Hemşire Leyla'nın öyküsünü izliyoruz.

Murtaza

Cezmi Baskın'ın başroldeki Murtaza karakterini canlandırdığı filmde, kızının ölüm haberini eşine nasıl ileteceğini bilemeyen yaşlı bir adamın öyküsü sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Elim Sende

Elim Sende filminde birbirine aşık Bulut ve Mavi adlarında iki gencin romantik hikayesi sinema izleyicilerine aktarılıyor.

Mr. Gay Syria

Haftanın belgesel filmi Mr. Gay Syria'da Suriye'den kaçıp İstanbul'a yerleşen eşcinsellerin hayatından bir kesit yer alıyor.

Cehennemden Selfie

Cehennemden Selfie (Selfie from Hell) filminde, paranormal güçlere yenik düşmek üzere olan bir kadın bu sırrı çözmeye kararlı kuzeninin korku dolu öyküleri anlatılıyor.

Tutsak

Haftanın yerli gerilim-korku filmi Tutsak'ta ise bir akıl hastanesinde yapılan alışılmadık uygulamalar ve baş hekimin ağına düşmek üzere olan bir kadının hikayesi bulunuyor.

Bu 11 film dışında ilk olarak 26 Ocak'ta gösterime giren Ali Atay filmi Ölümlü Dünya da tekrar izleyicilerle buluşuyor.