The Shining'in Devam Filminin Tarihi Belli Oldu

26.05.2018 18:36
The Shining'in Devam Filminin Tarihi Belli Oldu

Stephen King'in The Shining romanının devamı olarak yazdığı Doctor Sleep, 2020 yılında beyazperdeye uyarlanacak.

Warner Bros. Doctor Sleep'in 24 Ocak 2020'de yayınlanmasını planladığını duyurdu. Filmi geçtiğimiz yıl Netflix için çektiği King's Gerald's Game filmiyle büyük beğeni toplayan Mike Flanagan yönetecek. Flanagan, filmi çekeceği için ne kadar heyecanlı olduğunu Twitter'dan duyurdu.

Doctor Sleep, The Shining'in yayınlanmasından 36 yıl sonra, 2013 yılında yayınlandı. Yapım The Shining'den yıllar sonra, babasının Overlook Hotel'deki eylemleri yüzünden travmatize olmuş ve psişik güçlerini hala kullanabilen Danny Torrence'ın hikayesini konu alacak. Sinopsise göre Danny Torrence babasının ayak izlerini takip ediyor. Onun da öfke kotrolü ve alkolizmle ilgili sorunları var. Yeni taşındığı New Hampshire'da psişik yetenekleri tekrar ortaya çıkar ve Abra Stone isimli 12 yaşındaki bir kızla bağlantı kurar. Çok yakında bu kızı bir takım paranormal varlıkların elinden kurtarması gerekecektir.

Doktor Sleep, bir başka Stephen King uyarlaması olan ve 6 Eylül 2019'da vizyona girecek IT: Chapter 2'dan birkaç ay sonra yayınlanacak. O tarihe kadar huzur içinde, korkusuz günler geçirebiliriz.