Sylvester Stallone'un Yeni Filmi Creed II'nin İlk Fragmanı Çıktı

20.06.2018 16:20

Michael B. Jordan, Creed II'nin ilk fragmanında tekrar ringe atladı. Sylvester Stallone'un yazdığı devam filminin yapımcılığını Ryan Coogler yapıyor.


Yönetmen Ryan Coogler ve aktör Michael B. Jordan, Black Panther filminde birlikte çalışmadan önce 2015’teki Creed filmi ile Rocky efsanesini yeniden canlandırmak için ringe çıkmıştı. Stallone'u sevimli ama sert boksör Rocky Balboa rolünde gördüğümüz altı filmden sonra, Coogler ona Adonis Creed'in danışmanı olarak yeni bir rol verdi. Jordan'ın başrolünde mükemmel bir şekilde oynadığı film, eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılandı ve hatta Stallone'u Oscar adayı yaptı. 

 

İkinci filmde ise, daha önce yönetmen koltuğunda oturan Coogler yapımcı olarak yer alıyor. Filmi ise Steven Caple Jr. yönetiyor. Fragmanda hem Jordan hem de Stallone'un bilindik rollerine geri döndüğünü görüyoruz. Dolph Lundgren'in Ivan Drago rolünü üstlenmesi ise ekstradan bir nostalji yaratmış. Fakat bu sadece nostaljik bir hamle değil, çok yakında göreceğimiz hikayenin ayrılmaz bir parçası. 21 Kasım 2018'de vizyona girecek olan filmden ilk fragman ve poster geldi.