Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (29 Haziran 2018)

29.06.2018 00:27

29 Haziran 2018 haftasında 2'si yerli toplam 9 film vizyona giriyor.

 

Kaçış Planı 2: Hades

Sylvester Stallone ve Dave Bautista'nın başrollerinde yer aldığı Kaçış Planı 2: Hades, daha önce üç yıl kaldığı Mezar olarak bilinen yüksek güvenlikli bir hapishaneden kaçmayı başarmış olan Ray Breslin, bu sefer çok daha zor bir görevle karşı karşıyadır. En güvendiği adamlarından biri olan Shu, Hades adlı yeni ve çok daha teknolojik bir bir labirentte hapistir. Breslin bu hapishaneden arkadaşını çıkarabilmek için akıl almaz bir plan yapar ve eski dostu Trent Derosa'dan yardım ister.

 

Yakalandın!

Beş yakın arkadaşın otuz yıldır sürdürdükleri ebelemece oyunu artık bir gelenek haline gelmiştir. Her yılın Mayıs ayında oyuna başlayan yakın dostlar, bu kez kovalamacalarını aralarındaki en oyuncu Jerry'nin düğün zamanında yapmak zorunda kalırlar. Hiçbir sezonu 'ebe' olarak kapatmamayı başaran Jerry, evlendikten sonra bir daha bu oyuna katılmayacağını açıklayınca, geri kalan rekabetçi dörtlü onun yenilgisiz bir şekilde ayrılmasına engel olmak için her şeyi denemeye karar verir. Tabii Jerry de ne ile karşılaşacağını bildiği için bir oyun planı yapmıştır... Filmin başrollerinde Jeremy Renner, Jon Hamm, Leslie Bibb, Jake Johnson ve Ed Helms yer alıyor.

 

Sicario: Day of the Soldado

Meksika'daki karteller, artık sınırdan sadece uyuşturucu değil teröristleri de geçirmeye başlayınca ABD duruma el koyar. Federal ajan Matt Graver, ailesi kartel tarafından öldürülen ve intikam isteyen Alejandro Gillick ile yeniden işbirliği yapar. Alejandro'dan ortalığı karıştırması beklenir, bu nedenle ailesini öldüren kartel liderinin kızını kaçırır. Ancak durumdan haberdar olan Meksika hükumeti olaya müdahale eder. ABD hükümeti ise genç kızın sivil zaiyat olarak gösterilmesine karar verir. Alejandro'nun kızı öldürmeyi reddetmesiyle birlikte işler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Benicio Del Toro ve Josh Brolin serinin ilk filmindeki rollerine geri dönüyor. 

 

T.İ.M

Özel kuvvetlerde görev yapan Yüzbaşı Serdar Yıldırım, kapalı telsizlerle, gizlice düzenlediği bir operasyonda pusuya düşünce 16 silah arkadaşının ölümüne neden olur. Bu olaydan sonra görevine son verilir. Ancak günün birinde gizli bir görev için, yetenekli asker ve polislerden oluşan özel bir ekibe liderlik etmesi için yeniden kendisiyle temas kurulur. Serdar Yıldırım, bu görevi kaybettiği arkadaşları ve ülkesi için kabul eder. Kurulan beş kişilik özel ekip T.İ.M. zorlu bir mücadeleye başlar.

 

Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu

Aja, çocukluk yıllarından beri yaşadığı Yeni Delhi'deki mahallesinin dışına çıkmamış, küçük sihirbazlık numaraları yaparak hayatını sürdüren bir 'hint fakiri'dir. Ancak günün birinde çok sevdiği annesi ölür. Annesi ölmeden önce ona Paris'e bir uçak bileti ve muhakkak tamamlaması gereken bir görev vasiyet etmiştir: Hiç tanımadığı babasını bulmak! Fakat Paris'e ayak bastığında kendini IKEA'da bulan Aja, yanlışlıkla bir dolabın içinde kilitli kalır ve Avrupa'da başka bir noktaya kargolanır. Aja yolculuğu boyunca hiç tahmin edemeyeceği bambaşka maceralara da sürüklenecektir.

 

Sessiz Ol

Murat ve sevgilisi Aslı bir gece, nasıl geldiklerini hiç bilmedikleri bir odada elleri bağlanmış bir şekilde uyanırlar. Odada bir çocuk ve baygın halde yatan bir genç de bulunmaktadır. Evden kaçabilmek için gösterdikleri çabalar, evin sahibi Suzan'ın kötü sürprizi sonucu boşa çıkar. Korkunç bir gece geçiren çift, evin her odasında ayrı bir dehşete şahit olur. Hayatta kalabilmek için var güçleriyle mücadele ederken, evdeki asıl kurbanın kim olduğu belirsizleşecektir.

 

Doğmamış

Yeni evli ve çok lüks bir yaşam süren Mary, ikiz bebekler doğurmuştur. Ancak sadece bir çocuğu hayatta kalabilmiştir. Doğum öncesi eşi ve arkadaşlarıyla mutlu bir hayatı olan Mary, kaybettiği çocuğunun da acısıyla kendini giderek derinleşen bir bunalım halinde bulur. Diğer çocuğunu da kaybedeceği korkusu, yeni doğan bebeklere musallat olduğuna inanılan Lamashtu adlı bir şeytandan haberdar olması ve sanrılar görmeye başlamasıyla gittikçe derinleşir. Mary'nin yaşadığı sadece basit bir doğum sonrası depresyonu mudur, yoksa gerçekten bir şeytanın pençesinde midir?

 

Karavan

İtalyan yönetmen Paolo Virzi, yeni filminde 50 yıldan uzun süredir birlikte olan John ve Ella çiftini hikaye ediyor. 'The Leisure Seeker' adını verdikleri araçlarıyla birlikte birçok seyahate çıkan çiftten John artık Alzheimer belirtileri göstermeye başlamıştır. Ella ise ona her zaman destek olur ve son bir kez unutulmaz bir macera yaşamak için Boston'dan Key West'teki Ernest Hemingway Evi'ne doğru, gizli bir yolculuğa çıkmaya karar verirler. Filmin başrollerinde Helen Mirren ve Donald Sutherland yer alıyor.

 

Sevimli Emojiler 2

Kötü Fidolord tarafından güncellenen Mydoom virüsü ilk filmde olduğu gibi yine talihsizliklere yol açar. Uzaylılar Kraliçe'yi tekrar yapılandırmak için Fringe'i yok etmeye karar verir. Ancak bütün bu işlemler başka sorunlar yaratır. Durumu çözmek ve Fringe'i kurtamak Moji ve Brainpot'a kalır. Yüzbaşı da onlardan yardımını esirgemeyecektir.