The Purge Dizisinden İlk Tanıtım Yayınlandı

29.06.2018 19:23

Ünlü film serisinden uyarlanan The Purge dizisinden ilk fragman geldi. Dizi, 4 Eylül’de USA Network ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

The Purge'un arkasındaki temel kavram her zaman güçlü olmuştur. Bugünkü haline çok uzak olmayan bir Amerika'da insanlar 12 saatlik bir süre boyunca, cinayet de dahil olmak üzere, yasal olarak suç işleyerek bütün öfkelerini ve hayal kırıklıklarını ortaya dökerler. Mikro-bütçeli bir korku filmi olarak yaratılan The Purge, sosyo-politik bir gerilim serisine dönüştü ve şu an için bu çılgın trendeki tekerlekler yavaşlama belirtisi göstermiyor. 

 

Blumhouse ve Universal, önümüzdeki ay Yeni Kurucu Babalar'ın bir ulusu nasıl suç işlemeyi pratiğe dökmeye ikna ettiklerini göstercek olan The First Purge'ü yayınlayacak. Ve bu yılın sonlarında da, korkunun daha da derinliklerine dalmaya başlayacağız. Dehşet verici bir Purge gecesi boyunca, bir grup karakteri ve ilk etapta nasıl bir araya geldiklerini anlatan 10 bölümlük bir diziyi izleyeceğiz. The First Purge ve James DeMonaco‘nun film üçlemesindeki olaylar arasında geçen The Purge serisi, korkunç ulusal geleneğe derinlemesine bir bakış sunuyor. 

 

Purge dizisinde Gabriel Chavarria, Jessica Garza, Hannah Emily Anderson, Lili Simmons, Amanda Warren, Colin Woodell, Lee Tergesen, William Baldwin, Fiona Dourif ve Reed Diamond yer alıyor. Emmy ve Altın Küre'li yönetmen Anthony Hemingway dizinin yönetmenliğini üstlenirken, Thomas Kelly yürütücü yapımcı ve showrunner olarak yer alacak.