Spider-Man: Far From Home'da Doctor Strange Yer Almayacak

07.07.2018 05:51
Spider-Man: Far From Home'da Doctor Strange Yer Almayacak

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, söylentilerin aksine 5 Temmuz 2019'da vizyona girecek Spider-Man: Far From Home'da Doctor Strange'in yer almayacağını duyurdu.


Geçtiğimiz yıl, Jon Watts'ın Spider-man: Homecoming filminde Robert Downey Jr.'ın da Peter Parker'ın akıl hocası olarak küçük bir rolü olmuştu. Yeni filmde de yer alması hayranların çok hoşuna gidecek olsa da, Ironman'in filmde bulunmayacağı duyuruldu. Ancak bu onun yerine farklı bir MCU karakterinin ortaya çıkmayacağı anlamına gelmiyordu. Spider-Man: Far From Home, Mysterio'yu ana kötü karakter olarak öne çıkaracak ve teoriye göre de MCU cameosunu Doctor Strange yapacaktı. Sahte bir sihirbaza karşı, gerçek bir büyücü... Ne yazık ki stüdyo, beklentileri boşa çıkardı.

 

Feige iddialarla ilgili olarak "Bu ayarlanabilirdi... Ama yapmıyorum. İnsanlar boşa heyecanlansın istemiyorum. Yine de Cumberbatch ve Holland birlikte çalışmayı sevdi." Feige'in bir soruya bu kadar isteklice cevap vermesi alışılmadık bir durum, ancak muhtemelen iyi bir nedeni vardır. Far From Home'da gerçekten başka bir kahramanın cameo'su bulunacağı için hayranları umutlandırmak istememiş olabilir. Feige ayrıca Avengers: Infinity War'un sürpriz sonundan sonra, Marvel kahramanlarının kaderini ortaya dökmek istemediği için de, konuyla ilgili fazlaca yorum yapmaktan kaçınıyor.