Kelly Clarkson UglyDolls Animasyonunun Seslendirme Kadrosuna Katıldı

12.07.2018 04:46
Kelly Clarkson UglyDolls Animasyonunun Seslendirme Kadrosuna Katıldı

STXfilms, UglyDolls isimli animasyon filmde Moxy karakterini seslendirmesi için Kelly Clarkson'la anlaştı. Clarkson filmin orijinal şarkılarını da seslendirecek.


STXfilms başkanı Adam Fogelson, “Kelly Clarkson, kariyerinin başlangıcından bu yana milyonlarca hayranının rol modeli oldu. Karakter tasarımlarımızı, animasyonlarımızı ve çok sevdiği setimizi gördükten sonra Uglydolls'ta yer almayı seçtiği için inanılmaz mutluyuz. Kelly gibi olağanüstü yetenek ve çok yönlülüğe sahip bir sanatçıyla işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz.” açıklamasını yaptı. Clarkson, dünya çapında 25 milyon kopyadan fazla albüm ve 36 milyon kopyanın üzerinde single sattı. Ayrıca The Voice'in 15. sezonunda da yer aldı. 

 

STX ilk olarak 2015 senesinde UglyDolls animasyonunu duyurmuştu. Film için oyuncak şirketi Pretty Ugly LLC'yle bir anlaşma yapılmıştı. UglyDolls oyuncakları çirkinlik sıfatını olumluya çevirme amacını güdüyor ve Wage, Babo, Ice-Bat ve Wedgehead gibi karakterler içeriyorlar. Filmde Clarkson'un karakteri Moxy ve onun UglyDolls arkadaşları farklı olmanın ne anlama geldiğini ve nihayetinde muhteşem olmak için mükemmel olmanızın gerekmediğini, çünkü gerçekte kim olduğunuzun önemli olduğunu keşfederler. Rapçi Pitbull da Mart ayında oyuncu kadrosuna katılmıştı. Film 2019'da vizyona girecek, ayrıca yayın platformu Hulu için de animasyon dizisi olarak siparişi verildi.