Evan Rachel Wood ve Sterling K. Brown Frozen 2 Kadrosuna Katılıyor

14.07.2018 02:31
Evan Rachel Wood ve Sterling K. Brown Frozen 2 Kadrosuna Katılıyor

Evan Rachel Wood ve Sterling K. Brown, Disney'in 2013'te çektiği sevilen Frozen animasyonunun devam filminde seslendirme yapmak üzere görüşmelerde bulunuyorlar.


Idina Menzel, Kristen Bell ve Josh Gad, sırasıyla Elsa, Anna ve Olaf karakterlerini seslendirmek için geri dönüyorlar. Jennifer Lee ve Chris Buck yeniden yönetmenliği üstlenecek. Lee aynı zamanda senaryoyu da yazarken, animasyonun prodüksiyonunu Peter Del Vecho yapacak. Film ise 27 Kasım 2019'da vizyona giriyor. 

 

Frozen dünya çapında yaklaşık 1.3 milyar dolar hasılat elde etti ve Disney mağazalarında satış rekorları kıran global bir marka haline geldi. Ayrıca 2014 yılında en iyi animasyon filmi dalında Oscar kazandı. Film sahneye de uyarlandı, Broadway'de büyük ilgi gördü ve bu yıl üç Tony Ödülü adaylığı kazandı. Kadro için isimleri geçen oyunculardan hem Wood hem de Brown, Perşembe sabahı ilan edilen Emmy adayları arasında yer alıyor. Wood, HBO’nun Westworld dizisindeki rolüyle aday olurken, Brown da NBC’nin This is Us ve Fox’un Brooklyn Nine-Nine adlı yapımlarındaki rolleriyle aday oldu.