Jessica Chastain Aksiyon Filmi Eve'de Başrol Oynayacak

05.08.2018 12:03
Jessica Chastain Aksiyon Filmi Eve'de Başrol Oynayacak

Jessica Chastain, kariyerinde giderek daha aktif roller üstleniyor, çalışmak istediği projeleri akıllıca seçiyor ve filmlerinden bazılarının yapımcılığını da yapıyor. Chastain'in son projesi Eve isimli karakter odaklı bir aksiyon filmi olacak.


Yönetmen Matthew Newton, filmin senaryosunun da arkasındaki isim. Newton son olarak Julianne Nicholson, Emma Roberts ve Zach Quinto'nun oynadığı ve prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapan Who We Are Now filmini yönetmişti. Yeni filminin detaylarıyla ilgili olarak şu an için hiçbir şey bilinmiyor ancak Chastain ön planda ve filmin merkezinde olacak. Güzel yıldız yapımcılığı kendi şirketi Freckle Films ve Voltage Pictures'ın iş birliğiyle üstleniyor. 

 

Chastain, son zamanlarda Aaron Sorkin’in ilk filmi olan Molly’s Game'de rol aldı. Yakın zamanda ise kendisini Dark Phoenix, It: Chapter 2 ve George and Tammy filmlerinde göreceğiz. Chastain daha önce The Help ve Zero Dark Thirty filmlerindeki rolleriyle Oscar adayı olmuştu. Newton kendisiyle ilgili olarak “Jessica Chastain’in çalışmalarına her zaman hayran kaldım. Güçlü ve inanılmaz yetenekli bir karakter olan Eve'i yazdığımda, onu hayata geçirmek için ilk tercihim kendisiydi. Filmde Jessica ve Voltage ile işbirliği yapmak beni çok heyecanlandırıyor.” dedi.