Çağan Irmak ve Özge Özberk Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada!

08.08.2018 12:38
Çağan Irmak ve Özge Özberk Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada!

Türk sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Çağan Irmak ve oyuncu Özge Özberk, 13 yıl sonra Bizi Hatırla filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Issız Adam, Mustafa Hakkında Her Şey ve Dedemin İnsanları gibi unutulmaz filmlerin yanı sıra, Asmalı Konak ve Çemberimde Gül Oya gibi fenomen dizilerin yönetmeni Çağan Irmak, yıllar sonra yeniden Özge Özberk'le bir araya geliyor. Özberk ve Irmak, Çemberimde Gül Oya ve Babam ve Oğlum gibi büyük beğeni toplayan projelerde beraber çalışmıştı. Özge Özberk ayrıca senaryosunu Çağan Irmak'ın yazdığı Yol Arkadaşım dizisinin de başrol oyuncusuydu. İkili, Bizi Hatırla filminde bir kez daha iş birliği yapacak. Irmak sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla, filmin senaryo okumalarının başladığını duyurdu. Ünlü yönetmen yine sosyal medya üzerinden Özge Özberk'le çalışacağı için ne kadar mutlu olduğunu da belirtmişti.

 

Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Özberk'in yanı sıra Binnur Kaya, Tolga Tekin, Sumru Yavrucuk, Altan Erkekli ve Cem Kurtoğlu da bulunuyor. Filmin detayları henüz netlemşese bile, Irmak'ın daha önce çektiği başarılı filmlere benzer şekilde dram türünde olması bekleniyor. 

 

Yapımcılığını Avşar filmin üstlendiği Bizi Hatırla'nın çekimleri devam ediyor. 23 Kasım 2018'de vizyona girecek olan filmin ilk posteri paylaşıldı.