Christian Bale ve Matt Damon'ın Yeni Filmi 'Ford v. Ferrari'nin Setinden İlk Kareler Geldi

11.08.2018 15:10
Christian Bale ve Matt Damon'ın Yeni Filmi 'Ford v. Ferrari'nin Setinden İlk Kareler Geldi

Christian Bale her yeni filminin öncesinde olduğu gibi fiziksel olarak bir hayli değişmiş. Ünlü oyuncunun Ford v. Ferrari için epey kilo verdiği söyleniyor.


Christian Bale, yeni filmi Ford v. Ferrari'nin çekimlerine resmen başladı ve setten gelen ilk fotoğraflar basınla paylaşıldı. 44 yaşındaki The Dark Knight oyuncusu, Los Angeles'ta 10 Ağustos Cuma günü gerçekleşen çekimlerde yine ne kadar zayıfladığını gösterdi. Bale'in rolleri için önemli miktarda kilo aldığını ve kaybettiği bilinen bir şey. Son olarak, yaklaşan film Backseat'te canlandıracağı Dick Cheney rolü için kilo almıştı. 

 

Ford v. Ferrari, 1966 yılında düzenlenen Le Mans yarışını kazanmaya çalışan iki markanın arasındaki savaşın gerçek hikayesini anlatıyor. Matt Damon, 1966 Le Mans yarışını kazanan araba olan Ford GT 40'ı sıfırdan tasarlayan mühendis Carroll Shelby'yi canlandıracak. Bale ise İngiliz sürücü Ken Miles'a hayat verecek. Edge of Tomorrow filminin senaristleri Jez ve John Henry Butterworth senaryoyu yazarken, filmin yönetmenliğini de Logan filminin yönetmeni James Mangold üstleniyor. Kadroda ayrıca Caitriona Balfe, Noah JupeJon Bernthal, Tracy Letts ve Josh Lucas da yer alıyor.