Netflix ‘Designated Survivor’ Dizisini Kurtardı!

07.09.2018 03:08
Netflix ‘Designated Survivor’ Dizisini Kurtardı!

Çok uzun süren görüşmelerden sonra; Entertainment One, 10 bölümlük bir üçüncü sezon için Netflix ile anlaştı. Designated Survivor, Netflix'in yeni küresel orijinal yapımı olacak.


Kiefer Sutherland'ın başrolde oynadığı dizi, yeni bir showrunner'la yoluna devam ediyor. Law & Order: SVU showrunner'ı Neal Baer, ​​geçen baharda ABC'nin dizinin anlaşmasını yenilenmemeye karar vermesinden önce yapım kadrosuna dahil olmuştu. Kendisi dizinin şimdiye kadarki beşinci showrunner'ı. Sutherland, Kal Penn, Adan Canto ve Italia Ricci'nin de aralarında bulunduğu dizinin ana kadrosu yeni sezonla birlikte geri dönüyor. Maggie Q'nun dönüşü için ise görüşmeler devam ediyor. Üçüncü sezonun çekimleri bu yılın sonlarında başlayacak ve dizi 2019'da prömiyer yapacak.

 

Üçüncü sezonda Sutherland'in canlandırdığı ABD Başkanı Kirkman politik bir gerçekle karşı karşıya gelecek: Seçim kampanyası! Bir lider nasıl yaratılır? Kirkman'ın hangi bedelleri ödemesi gerekecek? Bu sezon, günümüzdeki kampanya, taktik, tartışmalar, finansman ve “sahte haber” dünyasını odağına alacak. ABC'de yayınlanan dizinin ilk iki sezonu eOne ve ABC Studios tarafından ortak olarak çekilmişti. Şimdi ise yapımcılık eOne tarafından üstleniliyor. EOne, dizinin beklenmedik iptalinin ardından hızlıca diğer yayın kanallarıyla görüşmelere başlamıştı. Yayın devi Netflix, dizinin platformdaki başarısından umutlu görünüyor.