Halle Berry ‘Bruised’ ile İlk Kez Yönetmenlik Koltuğuna Oturacak

11.09.2018 23:47
Halle Berry ‘Bruised’ ile İlk Kez Yönetmenlik Koltuğuna Oturacak

Halle Berry, yapımcılığını, başrolünü ve yönetmenliğini üstleneceği dövüş sanatları filmi “Bruised”un çekimlerine Mart ayında başlamayı planlıyor.

 

Thunder Road Pictures'dan Basil Iwanyk'ın, Entertainment 360'nin ve Linda Gottlieb'in yapımcılığını üstlendiği filmde, Erica Lee yürütücü yapımcı oladak görev yapacak. Berry filmi Michelle Rosenfarb'ın senaryosundan yönetiyor. Ünlü yıldız, MMA dünyasının yükselen yıldızlarından biriyle karşılaşmak zorunda kalan ve 6 yaşındaki oğlunun annesine geri dönmesi için uğraşan gözden düşmüş bir MMA ddövüşçüsünü canlandırıyor. Berry filminde “John Wick” serisinde dövüş sahnelerinin koreografisini hazırlayan ekiple çalışacak.

 

Halle Berry, 1989 yılında “Living Dolls” dizisiyle şov dünyasına girdi ve ilk olarak Spike Lee'nin “Jungle Fever” filminde rol aldı. 2001'de “Monster's Ball” filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu Oscar'ı kazanan ilk siyah kadın oldu. Kendisi en son geçen sene “Kingsman: The Golden Circle” ve “Kidnap” filmlerinde yer aldı. Şimdi ise “John Wick 3” oyuncularından biri ve Sony'nin 1985 tarihli “Jagged Edge” filminin yeniden çevriminde kilit bir rol oynayacak.