Netflix, Jennifer Aniston'ın Komedi Filmi 'Dumplin'in Haklarını Satın Aldı

13.09.2018 00:43
Netflix, Jennifer Aniston'ın Komedi Filmi 'Dumplin'in Haklarını Satın Aldı

Netflix, Jennifer Aniston’un “Dumplin” adlı yeni komedi filmini satın aldı ve filmi bu yıl platformda ve seçili sinemalarda gösterime sokmayı planlıyor.


Aniston'a filmde Odeya Rush, Dove Cameron, Harold Perrineau, Bex Taylor-Klaus ve Ginger Minj ile birlikte Danielle Macdonald eşlik ediyor. Anne Fletcher, filmi Julie Murphy'nin romanından uyarlanan Kristin Hahn senaryosundan yönetti. Dolly Parton ise film müzikleri için eski şarkılarının yeni versiyonlarını kaydetti. Müziklerde Parton'la birlikte Sia ve Miranda Lambert'in de imzası bulunuyor. Aniston ve Danny Nozell'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği filmin yapımcı kadrosu ise Michael Costigan, Mohamed AlRafi, Kristin Hahn ve Trish Hofmann'dan oluşuyor.

 

Hikaye, Aniston'ın canlandırdığı eski bir güzellik kraliçesi olan annesi tarafından Dumplin' diye çağırılan genç bir kızın, yerel fast-food restoranında işe girmesini konu alıyor. Genç kız burada yakışıklı bir erkekten hoşlanır ve onun dikkatini çekebilmek için bir güzellik yarışmasına katılmaya karar verir. Bu yarışma annesiyle olan ilişkilerini de değiştirecektir. Filmin ilk olarak 2015 yılında Disney tarafından çekileceği duyurulmuştu ancak stüdyo film için çalışmayı bıraktı. Filmin başrollerinden Danielle Macdonald, 2017'de Sundance draması “PattiCake $”ın yıldızı olarak ün kazandı. Yönetmen Fletcher'ın daha önceki işleri arasında ise “Hot Pursuit”, “The Guilt Trip”, “The Proposal” ve “27 Dresses” bulunuyor.